Penis büyütme için Egzersiz

Kadınlar genellikle hiç şüphem yok cinsel oyunlar, beceri ortağı değil, erkek elemanın uzunluğu ve büyüklüğü kalitesi önemli olduğunu belirtip. Daha tüm çalışmalar ereksiyon sırasında penis aştı edilemez belirli bir boyuta elde onaylamak söyledi.

Penis büyütme için Egzersiz

Biz bir süre sonra sistematik uygulama penis uzatmak izin verir egzersiz sunuyoruz.

teknik

Bu egzersiz sırasında penisin doğal haliyle, ya da yarı sert olmalıdır. başparmağın ile penisin başını tutun ve ilk üç parmak ortalama başının altına penis etrafında parmak içermelidir, nachwytem. Yavaşça ve yavaş yavaş penis germek. Yani olarak ağrı veya rahatsızlık değil. Sen tabanında ve penis ortasında hafif bir gerilme hissetmelisiniz.
– büyütme 15-30 saniye boyunca tutun. Ardından serbest bırakmak ve tekrar birkaç kez germe. penis germe ve sallamak birkaç kez meşe palamudu bacağını vurmak sonra (eğer düzenlenen nerede), kafasına kan dolaşımını geri yükleyin.
Bu egzersiz, günde tercihen her gün birkaç kez yapılmalıdır. o yağlama ihtiyacı olmadığından, egzersiz, örneğin her fırsatta yapılabilir. İdrar sonrası, uyandığında yatmadan önce ve duş banyodan sonra.
egzersiz sırasında erekte alırsanız, durdurmak ve ereksiyon çekilmesinden sonra da devam. Bu penis büyütülür ve genişletilmiş olduğunu göreceksiniz bundan sonra çok etkili bir egzersiz olduğunu. dev acil karlar geçici olmakla birlikte, sonraki birkaç gün içinde size küçük boyutlu artışlarını göreceksiniz. Farklı yönlere çekerek bu egzersiz değiştirebilirsiniz: sol, sağ, yukarı ve aşağı.